Onderhoud en reparatie

Maak een werkplaatsafspraak

Een afspraak met de werkplaats maken doet u wanneer u dat het beste uitkomt.
Daarom is de Online Afspraak planner ontwikkeld.

Plan u afspraak voor onderhoud of reparatie door hieronder u gegevens in te vullen. De service-adviseurs bevestigen u dan de afspraak of nemen contact met u op om een alternatief af te stemmen.

BMW Garantie

Wie in een nieuwe BMW rijdt, kan zich verheugen op de hoogste kwaliteitsnormen en krijgt rijplezier gegarandeerd. Mocht uw BMW onverhoopt toch een defect vertonen, dan is uw BMW verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten voor een periode van maximaal 2 + 1 * jaar vanaf de datum eerste toelating – wereldwijd.
BMW Pechhulp – 365 dagen per jaar, 24 uur per dag,
dekking van eventuele wegsleepkosten tot aan de volgende BMW dealer,
uitgebreid mobiliteitsaanbod wanneer reparatie noodzakelijk is.

Aanvullend geeft uw BMW dealer steeds vanaf de datum eerste toelating van uw BMW:
* BMW’s met een datum eerste toelating vóór 1 januari 2017 hebben 2 jaar garantie zonder kilometerbeperking.
* BMW’s met een datum eerste toelating vanaf 1 januari 2017 en origineel Nederlands geleverd hebben 3 jaar garantie zonder kilometerbeperking
drie jaar garantie op lakdefecten en
twaalf jaar garantie op het doorroesten van de carrosserie.

BMW Onderhouds- contracten

U wilt uw BMW graag goed en zorgvuldig onderhouden, echter het liefst met zo min mogelijk onverwachte kosten. BMW Service Inclusive speelt daarop in met unieke en veelomvattende onderhoudscontracten voor de actuele BMW modellen. Het apart betalen voor elke werkplaatsbezoek is hiermee verleden tijd, wel zo'n geruststellende gedachte. Enige voorwaarde is dat het BMW Service Inclusive onderhoudscontract van een nieuwe BMW voor de eerste onderhoudsbeurt wordt afgenomen. Kies hieronder het BMW Service Inclusive onderhoudscontract dat bij u en uw nieuwe BMW past.