Dubbelsteyn Acties

BMW DUBBELSTEYN WINTERACTIE

VEILIG OP WEG.

Geniet de gehele winter van het typische BMW rijplezier. Met de Originele BMW Accessoires, zoals een winterwielset, dakbox of skihouder, verandert het koude jaargetijde in een seizoen met extra rijplezier. En doe de BMW Wintercheck bij BMW Dubbelsteyn, zodat uw BMW helemaal voorbereid is op de winterse omstandigheden. Daarnaast ontvangt u daarbij meteen de BMW Mobile Office cadeau. Ga eropuit en geniet. 

BMW DUBBELSTEYN 50 JAAR

TIJDELIJK EXTRA VOORDEEL OP UW NIEUWE BMW.

Dit jaar is het een halve eeuw geleden dat Dubbelsteyn haar deuren opende. Het ligt niet in de aard van ons bedrijf om daar heel lang bij stil te staan – liever blijven we in beweging, continu op zoek naar maximale klanttevredenheid. Maar we willen dit gouden jubileum natuurlijk ook niet geheel ongemerkt voorbij laten gaan.

MAXIMAAL X.

Uw nieuwe BMW X model zakelijk financieren, is nu extra aantrekkelijk: u krijgt er 4 jaar of 120.000 km regulier onderhoud bij cadeau. Dat betekent zorgeloos rijden met ultieme zekerheid over uw maandkosten.

 

BMW I3 JAAR ABONNEMENT.

BMW Dubbelsteyn biedt u momenteel de uitgelezen kans om kennis te maken met de BMW i3. We bieden u de unieke mogelijkheid om een jaar
lang voor slechts € 599,- per maand exclusief btw een BMW i3 operationeel te leasen, op basis van 12 maanden en 10.000 km per jaar. Ervaar hoe
het is om volledig elektrisch te rijden met enkel 4% bijtelling.

Heeft u interesse in deze unieke aanbieding en zou u zich graag willen abonneren op deze BMW i3 om een jaar lang elektrisch rijden uit te proberen?
Neem dan contact op met onze BMW i afdeling.

PRIVÉ LEASEN.

Door uw BMW privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

GRATIS AUTOMAAT OP ELKE BMW

Op elke BMW krijgt u nu standaard de innovatieve Steptronic automaat. Met de Steptronic automaat van BMW rijdt uw nieuwe BMW nog sportiever, dynamischer en comfortabeler. De automaat is nog tot eind van het jaar standaard op elke BMW. Schakel dus nu snel en maak direct een afspraak voor een overtuigende proefrit.

webshop onlinebmwparts.nl

ONLINEBMWPARTS.NL

BMW Dubbelsteyn is sinds enige tijd trotse eigenaar van de prachtige webshop onlinebmwparts.nl. Op deze webshop kunt u alle accessoires, onderdelen en lifestyle artikelen die er van BMW te vinden zijn bestellen. De onderdelen voor uw auto zijn eenvoudig te vinden aan de hand van uw kenteken of door simpelweg op te geven welk model BMW u heeft.

Heeft u geen BMW of geen onderdelen nodig dan bieden we voor u het grootste assortiment aan gave BMW Lifestyle producten. Denk aan BMW Motorsport petten, BMW M t-shirts, de Golfsport collectie van BMW, en nog veel meer.