Dubbelsteyn Acties

BMW 530i Exclusiv Edition

2018 begint goed met een gelimiteerde uitvoering van de BMW 530i Sedan en Touring. Deze speciale uitvoering van de BMW 5 serie noemen we de Exclusiv Edition waarbij het voordeel kan oplopen tot €5.923,-. Van deze editie zullen er maar 200 in Nederland verkocht worden.

De BMW 530i Sedan of Touring Exclisiv Edition bevat:

- Exklusiv leder Napa
- High Excecutive
- BMW Individual leder dashboard

Bent u geïnteresseerd in deze gelimiteerde uitvoering van de BMW 5 serie (G30/G31), neem dan gerust contact met ons op. Graag vertellen we u meer over deze actie.

PRIVÉ LEASEN.

Door uw BMW privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

GRATIS AUTOMAAT OP ELKE BMW

Op elke BMW krijgt u nu standaard de innovatieve Steptronic automaat. Met de Steptronic automaat van BMW rijdt uw nieuwe BMW nog sportiever, dynamischer en comfortabeler. De automaat is nog tot eind van het jaar standaard op elke BMW. Schakel dus nu snel en maak direct een afspraak voor een overtuigende proefrit.

webshop onlinebmwparts.nl

ONLINEBMWPARTS.NL

BMW Dubbelsteyn is sinds enige tijd trotse eigenaar van de prachtige webshop onlinebmwparts.nl. Op deze webshop kunt u alle accessoires, onderdelen en lifestyle artikelen die er van BMW te vinden zijn bestellen. De onderdelen voor uw auto zijn eenvoudig te vinden aan de hand van uw kenteken of door simpelweg op te geven welk model BMW u heeft.

Heeft u geen BMW of geen onderdelen nodig dan bieden we voor u het grootste assortiment aan gave BMW Lifestyle producten. Denk aan BMW Motorsport petten, BMW M t-shirts, de Golfsport collectie van BMW, en nog veel meer.