DE NIEUWE BMW M8.

De laatste bocht op weg naar serieproductie.

Van het circuit naar de openbare weg: de nieuwe BMW M8 Coupé bevindt zich in de laatste fase van het ontwikkelingsproces op weg naar serieproductie. BMW M GmbH voelt een prototype van het nieuwe vlaggenschip aan de tand op het circuit van Estoril in Portugal. De blauwdruk van de BMW 8 Serie Coupé vormt de ideale basis voor de nieuwe BMW M8, voorzien van de juiste ingrediënten op het gebied van gewichtsreductie, zwaartepunt, gewichtsverdeling, wielbasislengte ne stijfheid van chassis en carrosserie. Hierdoor biedt de BMW M8 kenmerkende eigenschappen zoals een superieure laterale en longitudinale rijdynamiek.

“De nieuwe BMW M8 tilt de dynamiek, wendbaarheid en precisie in zijn segment naar een compleet nieuw niveau. Dit is in hoge mate te danken aan de uitgebreide autosportexpertise van BMW M GmbH die we optimaal benut hebben voor de ontwikkeling van de productieversie”.
- Markus Flasch, voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW M GmbH.

BMW DUBBELSTEYN | DE NIEUWE BMW M8

DYNAMISCHE BRAVOURE.

De technici van BMW M GmbH gingen tot het uiterste om de nieuwe BMW M8 op het prestatieniveau te brengen dat kenmerkend is voor een BMW M model. Dat bewijst vooral het chassisontwerp met substantiële wijzigingen voor een opperste wendbaarheid en precisie. De elektromechanische M Servotronic besturing staat garant voor uitzonderlijke scherpte bij het insturen van een bocht, met optimale feedback en exact de juiste hoeveelheid tegendruk in alle situaties. Behalve het lage gewicht zijn de standaard gemonteerde M compound-remmen van de BMW M8 zeer comfortabel in gebruik, met een uitstekend gevoel in het rempedaal en excellente stopkracht bij hoge belasting. De optionele, lichtgewicht M carbon-keramische remmen zijn zowaar nog krachtiger, extra bestendig tegen fading, nog hittebestendiger en minder slijtagegevoelig. Zowel de standaard gemonteerde lichtmetalen 19-inch M wielen als de optionele 20-inch varianten zijn standaard voorzien van high-performancebanden met verschillende maten op de voor- en achteras, die bijdragen aan de uitzonderlijk hoge bochtsnelheden.

BMW DUBBELSTEYN | DE NIEUWE BMW M8

MEER DAN 600 PK.

De nieuwste versie van de V8-motor, ontwikkeld door BMW M GmbH, maakt indruk op het gebied van vermogen. De hoogtoerige krachtbron maakt gebruik van M TwinPower Turbo techniek en levert een vermogen van meer dan 440 kW (600 pk). Het uitlaatsysteem met ingebouwd klepmechanisme staat garant voor een extra krachtig V8-geluid. De V8-motor reageert in een oogwenk op de input van de bestuurder en levert zijn kracht langs een lineaire curve tot het maximale toerenbereik via een 8-traps M Steptronic automaat. De aandrijfkrachten worden naar het wegdek gestuurd via het M xDrive systeem met de nadruk op achterwielaandrijving. Dit systeem drijft alleen de voorwielen aan als de achterwielen niet de gewenste hoeveelheid tractie kunnen bieden. Met ingeschakelde M Dynamic-modus laat M xDrive enige mate van drift toe, die eenvoudig onder controle te houden is. Ook is het mogelijk om de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC) uit te schakelen en de 2WD-modus te activeren. Hiermee verandert de BMW M8 in een bloedstollende, achterwielaangedreven rijmachine, zodat de bestuurder naar hartenlust kan genieten van rijdynamiek in zijn puurste vorm.

DRIE CARROSSERIEVARIANTEN GEPLAND VOOR DE BMW M8.

Net als de aandrijflijn- en chassistechnologie bevindt ook de vormgeving van de BMW M8 zich in de laatste fase van de ontwikkeling voor de serieproductie. Met zijn grote, functionele luchtinlaten aan de voorzijde, M specifieke aanpassingen voor geoptimaliseerde aerodynamica en vier uitlaatpijpen aan de achterzijde toont het gecamoufleerde prototype al enkele klassieke kenmerken van een BMW M model. De nieuwe BMW M8 Coupé is de eerste carrosserievariant in de reeks. Later volgen de BMW M8 Cabrio en de BMW M8 Gran Coupé die reeds in ontwikkeling zijn. 

DE NIEUWE BMW 7 SERIE.
DE VOLLEDIG NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN.
DE NIEUWE BMW X7.
BMW DUBBELSTEYN | DE NIEUWE BMW 7 SERIE

DE NIEUWE BMW 7 SERIE.

Vanaf 30 maart staat de nieuwe BMW 7 Serie bij Dubbelsteyn in de showroom. De grotere grille, slankere achterlichten en meer chroom zijn onmiskenbaar. En het motorvermogen loopt op tot maar liefst 585 pk, waarmee de luxe sportwagen in slechts 3,8 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur accelereert.
BMW DUBBELSTEYN | DE NIEUWE BMW 3 SERIE

DE VOLLEDIG NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN.

De nieuwe BMW 3 Serie staat vanaf 9 maart 2019 bij BMW Dubbelsteyn in de showroom, maar op 2 oktober was de zevende generatie van 's werelds succesvolste belichaming van rijplezier al te bewonderen tijdens zijn wereldwijde debuut op de Mondial de l'Automobile in Parijs. Hij is sportiever, beschikt over een nieuwe designtaal, een sfeervol interieur en geavanceerde technologie op het gebied van rijassistentiesystemen, bediening en connectiviteit.
BMW DUBBELSTEYN | DE NIEUWE BMW X7

DE NIEUWE BMW X7.

Eind maart 2019 wordt de nieuwe BMW X7 bij BMW Dubbelsteyn geïntroduceerd. De nieuwe BMW X7 is de elegante samensmelting van uitstraling en persoonlijkheid. Ondanks zijn indrukwekkende verschijning ziet hij er lichtvoetig en wendbaar uit – dankzij zijn puristische design en sportieve vormtaal. Ondertussen biedt het royale ruimteaanbod in het interieur een toonaangevende combinatie van exclusiviteit, functionaliteit en vrijheid: ongekend comfort tot aan de derde zitrij. Van nature stijlvol met een elegant karakter.