DE EERSTE BMW X7 OOIT.

Een nieuwe definitie van luxe.

De BMW Concept X7 iPerformance vormt het summum van luxe. Een innovatieve auto met toekomstgericht design en een inspirerende uitstraling. Uitgerust met onbeschrijfelijk veel ruimte en comfort. En gecreëerd voor een grootse entree.

BMW DUBBELSTEYN | BMW CONCEPT X7

ZELFVERZEKERD EXPRESSIEF.

Aanwezigheid is een kwestie van uitstraling: dat bewijst de BMW Concept X7 iPerformance vanuit elk perspectief. Zijn indrukwekkende verschijning oogt slank en wendbaar, ondanks zijn aanzienlijke afmetingen. Dat is onder meer te danken aan de smal vormgegeven achterzijde en de dynamische designlijnen, die een vloeiende beweging naar voren creëren. Samen met de prominent rechtopstaande nierengrille, de machtige luchtinlaten en de elegant geaccentueerde vlakken ontstaat een modern en uniek totaalbeeld dat ware grootsheid en grandeur uitstraalt. 

BMW DUBBELSTEYN | BMW CONCEPT X7

ALLES BEHALVE GEWOON.

Al bij het openen van de portieren wordt duidelijk: de BMW Concept X7 iPerformance zet in elk opzicht nieuwe maatstaven. De inzittenden worden ontvangen met een sfeervol lichtconcept dat hen onderweg begeleidt met interactieve effecten. Royaal bemeten ruiten creëren in combinatie met het indrukwekkende panoramadak - dat vanaf de voorruit doorloopt tot aan de achterzijde - een unieke ruimtelijkheid. Een nieuwe dimensie van luxe en verfijning. Het interieur wordt gekenmerkt door perfect handwerk en verwent de inzittenden op alle zitplaatsen met superieur comfort. Dankzij het samenspel van modern, helder design, hoogwaardige materialen en het fijnste leder, ontstaat een sfeer van grandeur en schoonheid. 
De BMW Concept X7 iPerformance werpt een visionaire blik in de toekomst en zet nieuwe standaards wat betreft connectiviteit en digitale services. Een innovatieve gebruikersinterface zorgt ervoor dat de passagiers via eigen schermen zowel met de buitenwereld als met elkaar kunnen communiceren.

DE NIEUWE BMW X3 M EN BMW X4 M.
BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.
BMW CONCEPT IX3.
BMW DUBBELSTEYN | DE NIEUWE BMW X3 M EN BMW X4 M

DE NIEUWE BMW X3 M EN BMW X4 M.

BMW M GmbH breidt het aanbod van high-performance modellen uit in het segment van de Sports Activity Vehicle en Sports Activity Coupé. De BMW X3 M en BMW X4 M bieden de hoogste rijdynamiek, wegligging en precisie in hun segment. De krachtigste 6-cilinder-in-lijn benzinemotor tot op heden in een BMW M model staat garant voor verbluffende prestaties. De nieuw ontwikkelde hoogtoerige motor met M TwinPower Turbo techniek heeft een cilinderinhoud van 3,0 liter. Het maximumvermogen bedraagt 353 kW (480 pk) en het maximumkoppel 600 Nm.

BMW DUBBELSTEYN INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

BMW zorgt binnenkort voor een doorbraak als het gaat om rijplezier met de BMW Intelligent Personal Assistant. Vanaf maart 2019 beschikken modellen van BMW over een intelligente, digitale assistent aan boord die reageert op het commando "Hey BMW".
BMW DUBBELSTEYN | BMW CONCEPT IX3

BMW CONCEPT IX3.

De toekomst is elektrisch en met de BMW Concept iX3 presenteerde BMW op de 'Auto China 2018' een designstudie van de eerste volledig elektrische Sports Activity Vehicle (SAV). Uitgerust met de BMW eDrive technologie van de vijfde generatie en een krachtige accu van meer dan 70 kWh biedt dit toekomstige seriemodel bij normaal dagelijks gebruik een actieradius van ruim 400 kilometer en een laadtijd van minder dan 30 minuten. Elektrische mobiliteit naar een volgend niveau gebracht – zonder compromissen op het gebied van functionaliteit en comfort.