DE EERSTE BMW X7 OOIT.

Een nieuwe definitie van luxe.

De BMW Concept X7 iPerformance vormt het summum van luxe. Een innovatieve auto met toekomstgericht design en een inspirerende uitstraling. Uitgerust met onbeschrijfelijk veel ruimte en comfort. En gecreëerd voor een grootse entree.

BMW DUBBELSTEYN | BMW CONCEPT X7

ZELFVERZEKERD EXPRESSIEF.

Aanwezigheid is een kwestie van uitstraling: dat bewijst de BMW Concept X7 iPerformance vanuit elk perspectief. Zijn indrukwekkende verschijning oogt slank en wendbaar, ondanks zijn aanzienlijke afmetingen. Dat is onder meer te danken aan de smal vormgegeven achterzijde en de dynamische designlijnen, die een vloeiende beweging naar voren creëren. Samen met de prominent rechtopstaande nierengrille, de machtige luchtinlaten en de elegant geaccentueerde vlakken ontstaat een modern en uniek totaalbeeld dat ware grootsheid en grandeur uitstraalt. 

BMW DUBBELSTEYN | BMW CONCEPT X7

ALLES BEHALVE GEWOON.

Al bij het openen van de portieren wordt duidelijk: de BMW Concept X7 iPerformance zet in elk opzicht nieuwe maatstaven. De inzittenden worden ontvangen met een sfeervol lichtconcept dat hen onderweg begeleidt met interactieve effecten. Royaal bemeten ruiten creëren in combinatie met het indrukwekkende panoramadak - dat vanaf de voorruit doorloopt tot aan de achterzijde - een unieke ruimtelijkheid. Een nieuwe dimensie van luxe en verfijning. Het interieur wordt gekenmerkt door perfect handwerk en verwent de inzittenden op alle zitplaatsen met superieur comfort. Dankzij het samenspel van modern, helder design, hoogwaardige materialen en het fijnste leder, ontstaat een sfeer van grandeur en schoonheid. 
De BMW Concept X7 iPerformance werpt een visionaire blik in de toekomst en zet nieuwe standaards wat betreft connectiviteit en digitale services. Een innovatieve gebruikersinterface zorgt ervoor dat de passagiers via eigen schermen zowel met de buitenwereld als met elkaar kunnen communiceren.

DE VOLLEDIG NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN.
DE NIEUWE BMW X7.
DE NIEUWE BMW X5.
BMW DUBBELSTEYN | DE NIEUWE BMW 3 SERIE

DE VOLLEDIG NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN.

De nieuwe BMW 3 Serie staat vanaf 9 maart 2019 bij BMW Dubbelsteyn in de showroom, maar op 2 oktober was de zevende generatie van 's werelds succesvolste belichaming van rijplezier al te bewonderen tijdens zijn wereldwijde debuut op de Mondial de l'Automobile in Parijs. Hij is sportiever, beschikt over een nieuwe designtaal, een sfeervol interieur en geavanceerde technologie op het gebied van rijassistentiesystemen, bediening en connectiviteit.
BMW DUBBELSTEYN | DE NIEUWE BMW X7

DE NIEUWE BMW X7.

Eind maart 2019 wordt de nieuwe BMW X7 bij BMW Dubbelsteyn geïntroduceerd. De nieuwe BMW X7 is de elegante samensmelting van uitstraling en persoonlijkheid. Ondanks zijn indrukwekkende verschijning ziet hij er lichtvoetig en wendbaar uit – dankzij zijn puristische design en sportieve vormtaal. Ondertussen biedt het royale ruimteaanbod in het interieur een toonaangevende combinatie van exclusiviteit, functionaliteit en vrijheid: ongekend comfort tot aan de derde zitrij. Van nature stijlvol met een elegant karakter.
De Nieuwe BMW X5

DE NIEUWE BMW X5.

De maand november biedt een ongeëvenaarde combinatie van sportiviteit en comfort, die zich vertaald in de nieuwe BMW X5. De vierde generatie heeft een krachtigere en modernere uitstraling dan ooit tevoren en heeft grotere afmetingen. Deze geven de wagen niet alleen een nóg indrukwekkender uiterlijk, maar ook riante interieurruimte voor passagiers en hun bagage. Bij de introductie biedt BMW drie verschillende uitvoeringen met zescilinder-in-lijnmotoren, welke een gevarieerd vermogen hebben van 195 kW/265 pk tot 294 kW/400 pk. De nieuwe BMW X5 is vanaf november te zien én te beleven bij BMW Dubbelsteyn.