DE BMW 5 SERIE ZAKENAUTO VAN HET JAAR 2019.

Gewonnen met een grote voorsprong.

Met grote voorsprong heeft de BMW 5 Serie de Zakenauto van het Jaar verkiezing 2019 gewonnen. De BMW 5 Serie scoort niet alleen de hoogste positie in het segment van de grote zakenauto's, maar doet dat zelfs zo overtuigend dat hij ook overall de winst naar zich toetrekt. Het verdient volgens de vakjury met name een compliment dat de 'management-klasse' 5 Serie heel goed scoort als het om kilometer-kostprijs gaat.

De Zakenauto van het Jaar is een prijs waarvoor de auto’s zich op alle gebieden van dagelijks gebruik op de weg moeten bewijzen. De vakjury bestaat uit zes directieleden van ’s lands grootste leasemaatschappijen (LeasePlan, Athlon, Alphabet, Arval), vertegenwoordigers van grote fleetowners (BAM Groep, Siemens, Enexis, CapGemini), onafhankelijke lease-experts en ervaren vakjournalisten. De allereerste verkiezing voor Zakenauto van het Jaar werd al in 1987 gehouden.

BMW DUBBELSTEYN | BMW 5 SERIE ZAKENAUTO VAN HET JAAR 2019

SUCCESVOL.

“BMW springt er ook uit door zijn innovatie, rijplezier en uitstraling. De vakjury waardeert hoog dat deze auto het in de ‘klassieke businessclass’ uitstekend doet. Keuzes worden weer met hart én verstand genomen.” aldus juryvoorzitter Peter Brouwer, hoofdredacteur van het vakblak Automobiel Maganement.

"Het is een grote eer om deze prijs te winnen", vindt Anne Brons, Directeur Sales bij BMW Group Nederland. "Wij weten dat de BMW 5 Serie een waanzinnig goede auto is, maar om dit bevestigd te zien door de keuze van deze vakkundige onafhankelijke jury, maakt ons extra trots. Zij kunnen immers als geen ander beoordelen of een auto succesvol is. Het is daarnaast belangrijk te beseffen dat deze prijs voortkomt uit een gezamenlijke inspanning. Van onze dealers, alle betrokken leasemaatschappijen en het corporate sales team van BMW Group Nederland. Maar de allerbelangrijkste factor in ons succes zijn uiteraard onze klanten, die de BMW 5 Serie zo waarderen".

BMW DUBBELSTEYN | BMW 5 SERIE ZAKENAUTO VAN HET JAAR 2019

RIJ OOK EEN BMW 5 SERIE.

Het is de zesde keer dat BMW de gerenommeerde prijs naar zich toetrekt, en dit jaar was ook niet de eerste keer dat de BMW 5 Serie is uitgeroepen tot de Zakenauto van het Jaar. Ook in 1990, 2005 en 2012 won de BMW 5 Serie deze felbegeerde titel. Bij BMW Dubbelsteyn zijn wij daarom voorbereid en hebben wij een ruim aanbod aan zowel nieuwe als gebruikte BMW 5 Serie modellen op voorraad. Met keuze uit uiterst zuinige en schone diesels, efficiënte benzinemotoren en de modernste plug-in hybrides.