BMW Service Inclusive

VOORUIT DENKEN IS BESPAREN

U wilt uw BMW graag goed en zorgvuldig onderhouden, echter het liefst met zo min mogelijk onverwachte kosten. BMW Service Inclusive speelt daarop in met unieke en veelomvattende onderhoudscontracten voor de actuele BMW modellen. Het apart betalen voor elke werkplaatsbezoek is hiermee verleden tijd, wel zo'n geruststellende gedachte. Enige voorwaarde is dat het BMW Service Inclusive onderhoudscontract van een nieuwe BMW voor de eerste onderhoudsbeurt wordt afgenomen. Kies hieronder het BMW Service Inclusive onderhoudscontract dat bij u en uw nieuwe BMW past.

BMW Service Inclusive, omvat als onderhoudscontract het voorgeschreven onderhoud inclusief de daarbij benodigde originele BMW onderdelen, vloeistoffen en het werkplaatstarief, motorolie en oliefilter vervangen en vervanging van lucht-, micro- en brandstoffilters, bougies en remvloeistof.

Werkplaats afspraak maken

Snel en makkelijk

1. Op deze website pagina vragen wij u naar persoonlijke gegevens. Het is aan u om de gevraagde informatie al dan niet te verstrekken.

De door u verstrekte gegevens worden opgeslagen, verwerkt en door BMW Nederland bv aan de door u benoemde BMW dealer doorgegeven. Dit gebeurt om te kunnen voldoen aan uw verzoek voor een BMW Service Inclusive onderhoudscontract aanvraag. Daarnaast zou - indien u dat aangeeft - de informatie kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te stellen van nieuwe ontwikkelingen rond BMW.

Door u verstrekte persoonlijke informatie wordt behandeld overeenkomstig de geldende Nederlandse wetgeving op het gebied van bescherming persoonsgegevens. Meer informatie over deze wetgeving vindt u op de site van de Registratiekamer.

Bezoek aan deze website zonder nadere afspraken impliceert instemming met het bovenstaande.

2. Met BMW Service Inclusive heeft u, voor een bepaald voertuig, het recht gekocht op de hieronder vermelde services, uit te voeren door alle aan dit programma deelnemende BMW Dealers of BMW Erkend Service Partners, gedurende de looptijd of, indien dat eerder bereikt wordt, de kilometrage van uw contract. Er zijn diverse looptijden en kilometrages mogelijk.

3. Als het voertuig wordt overgedragen binnen de geldigheidstermijn, worden de rechten van deze diensten overgedragen op de nieuwe eigenaar van het voertuig.

4. BMW Service Inclusive betreft inspectie en werkzaamheden volgens de 'Handleiding voor de auto' en het onderhoudsboekje, dat met de auto wordt meegeleverd. Dit omvat inspectie werkzaamheden en vervanging van motorolie, luchtfilter, microfilter, bougies, remvloeistof met inbegrip van bijbehorend arbeidsloon. Om voor een voertuig aanspraak te kunnen maken op kosteloze dienstverlening ingevolge BMW Service Inclusive, dient de eigenaar steeds goed voor het voertuig te zorgen en dient het voertuig op correcte wijze gebruikt te zijn. Daarnaast moeten de onderhoudsbeurten verricht worden op de tijden zoals deze in de auto of onderhoudsinstructies zijn aangegeven en/of binnen het tijdsbestek/de kilometrage zoals vastgesteld door de fabrikant.

5. De volgende zaken maken geen deel uit van het BMW Service Inclusive programma:
Services buiten de gespecificeerde service intervallen
Slijtagedelen als bijvoorbeeld remschijven, remblokken, koppeling, banden etc.
Reparaties/schades
Alle vloeistoffen en oliƫn buiten de gespecificeerde service intervallen
Ruitenwisserrubbers
Opsporen en verhelpen van bijgeluiden buiten de garantieperiode
Vervangend vervoer

6. Services die verleend worden door de BMW Group Service Centrale en garantieclaims die vallen onder de aansprakelijkheid van materiaalfouten, blijven onaangetast.

7. De uit te voeren werkzaamheden vallen onder de reparatievoorwaarden van de deelnemende BMW Dealers of de BMW Erkend Service Partners.

8. Mocht uw voertuig onverhoopt gestolen worden, of total loss verklaard worden, dan vervallen alle rechten op BMW Service Inclusive. BMW Service Inclusive is niet overdraagbaar op een ander voertuig.

9. De keuringskosten van de Algemene Periodieke Keuring (APK) en kosten voor vervangend vervoer vallen niet binnen het BMW Service Inclusive programma.

10. De ingangsdatum van Service Inclusive is gelijk aan de datum van de eerste tenaamstelling.

11. Tarieven kunnen mogelijk afwijken bij voertuigen met een t.o.v. Europa afwijkende standaard onderhoudsinterval. Vraag uw BMW dealer of Erkend Service Partner voor meer informatie.

12. Annuleren van een Service Inclusive pakket is mogelijk binnen 2 maanden na aanvragen, mits er geen gebruik gemaakt is van het pakket.