BMW M PERFORMANCE PARTS VOOR DE NIEUWE BMW 3 SERIE.

Een dynamischer en opvallender uiterlijk.

Voor de nieuwe BMW 3 Serie is een uitgebreid assortiment M Performance Parts beschikbaar die worden geïntroduceerd als originele BMW-accessoires. Met componenten die direct zijn geïnspireerd door en afgeleid van de autosport voor het interieur en exterieur, maar ook voor het aandrijfsysteem en de chassistechniek, kunnen klanten het sportgevoel van hun BMW 3 Serie geheel naar wens systematisch vergroten. De ontwikkeling van M Performance Parts is altijd gebaseerd op de enorme race-expertise van BMW M GmbH. Alle componenten zijn perfect op elkaar afgestemd – zowel met elkaar als met de specifieke eigenschappen van ieder model. Ze geven het voertuig een dynamischer en opvallender uiterlijk, maar ze hebben ook een functioneel voordeel.

BMW DUBBELSTEYN | BMW 3 SERIE M PERFORMANCE PARTS

SCHERP EN GEOPTIMALISEERD.

Het gevarieerde aerodynamische M Performance pakket voor de nieuwe BMW 3 Serie bestaat uit niet minder dan tien items. De afzonderlijke componenten onderstrepen niet alleen het sportieve uiterlijk van het voertuig, maar versterken ook de talenten van de vierdeurs op het gebied van rijdynamiek. De M Performance achterspoiler en de M Performance achterdiffusor – verkrijgbaar in carbon, zwart hoogglans of zwart mat – optimaliseren de luchtstroom rond het voertuig, wat leidt tot een betere wegligging. De carbon M Performance buitenspiegels zijn een bijzonder aantrekkelijke blikvanger. Zoals met alle koolstofvezelcomponenten worden ze met de hand gemaakt, verzegeld met blanke lak en vervolgens spiegelglans gepolijst om ze hun indrukwekkende diepte-effect te geven. Hun sportieve flair wordt verder versterkt door de M Performance dorpellijsten met M Performance inscriptie. Ook de grijs getinte achterlichten vormen een bijzonder opvallend hoogtepunt. Net als de M Performance eindpijpen. Deze hebben een hoge corrosiebestendigheid en een lange levensduur, dankzij hun materiaalmix van titanium en koolstofvezel.  

BMW 3 SERIE M PERFORMANCE PARTS

EXTREEM STABIEL.

Het M Performance 18” remsysteem is herkenbaar aan de rode kleur van de aluminium remklauwen. Dit geeft het niet alleen een aantrekkelijk uiterlijk, maar de sportremmen hebben ook aanzienlijk verbeterde vertragingsprestaties voor sportief rijden. In tegenstelling tot de serieproductie remmen zijn de 18-inch remschijven groter, geperforeerd, gegroefd en van een lichtgewicht constructie. Ze hebben een hogere thermische weerstand, waardoor ze zelfs onder extreme omstandigheden extreem stabiel blijven. De M Performance wielstets zullen bij de marktintroductie van de nieuwe BMW 3 Serie bestaan uit vier ontwerpen in twee maten: 18-inch en 20-inch. Voor het opbergen en transporteren van de wielen worden M Performance banden aanbevolen. Deze bieden bescherming tegen vervuiling, hun markeringen zorgen voor een duidelijke identificatie en ze stralen een extra autosportatmosfeer uit. 

BMW DUBBELSTEYN | BMW 3 SERIE M PERFORMANCE PARTS

MOTORRACE-SENSATIES.

Natuurlijk kunnen motorrace-sensaties ook in het interieur van de nieuwe BMW 3 Serie worden gegenereerd. Bijvoorbeeld het M Performance stuurwiel met zijn zeer kenmerkende greepgebieden en grote duimsteunen, rode middenmarkering op de ’12 uur’-positie en zilvergrijze, met de hand genaaide kruissteeknaad. De race-look kan verder worden verbeterd door de koolstofvezel-schakelpaddels voor modellen met Steptronic sporttransmissie en het M Performance sierpaneel van koolstofvezel met een Alcantara inzetstuk en M Performance opschrift. In de vloer van de nieuwe BMW 3 Serie benadrukken de M Performance matten sportiviteit met de M Performance inscritpie en een vlag in typische M kleuren, samen met een lederlook-rand met een decoratieve naad in contrasterende kleuren. 

ANALYSEMOGELIJKHEDEN EN SPECTACULAIRE OPNAMEN.

Met de M Performance drive-analysator kan de bestuurder van de nieuwe BMW 3 Serie een reeks rijgegevens registreren voor latere analyse – een functie die vooral van pas komt op het circuit. Het systeem bestaat uit een OBD-stick die is aangesloten op de ingebouwde diagnose-interface en een smartphone-app. De drive-analysator is direct afgeleid van autoraces en levert de bestuurder alle belangrijke rijdynamiekgegevens, evenals uitgebreide professionele opname- en analysemogelijkheden. BMW biedt tevens M Performance houders voor actiecamera’s om een optimale opname mogelijk te maken vanuit een spectaculair perspectief tijdens het rijden op het circuit. Voor opnamen vanaf het exterieur wordt deze eenvoudig op de voorste of achterste sleepring gemonteerd. Om opnamen te maken in het interieur van het voertuig wordt deze op zijn plaats geklikt in de basissteun van het Travel & Comfort-systeem op de hoofdsteun van de bestuurders- of bijrijdersstoel. Hiermee kan de camera 360 graden worden gedraaid, zodat vanuit verschillende perspectieven beelden kunnen worden gemaakt. 

Gegarandeerd 4% bijtelling met de BMW i3.
DE NIEUWE BMW X6.
DE NIEUWE BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ.

Gegarandeerd 4% bijtelling met de BMW i3.

Een van de meest besproken uitkomsten van het klimaatakkoord dat op vrijdag 28 juni werd gepresenteerd, is de verhoging van de bijtelling voor volledig elektrische auto’s van 4 naar 8 procent per 1 januari 2020. Een jaar eerder dan verwacht, want de huidige belastingregels, zoals vastgelegd in Autobrief II, lopen nog tot eind 2020. Tegelijk met de verdubbeling van de bijtelling wordt ook het bedrag waarover dit geldt, verlaagd van €50.000 naar €45.000. Dankzij dit tussentijds veranderde kabinetsbeleid wordt de levertijd van elektrische auto’s nog belangrijker dan die al was.

BMW DUBBELSTEYN | DE NIEUWE BMW X6

DE NIEUWE BMW X6.

Compromisloos en non-conformistisch – de nieuwe BMW X6 is uitdagend assertief en heeft een uitgesproken, exclusief design dat zijn zelfverzekerde en overheersende uitstraling benadrukt. Kijk maar eens naar de zeer atletische carrosserie en de nieuwe, onderscheidende designtaal met fascinerende exclusiviteit en visionaire technologieën zoals de indrukwekkende BMW nierengrille 'Iconic Glow'.

DE NIEUWE BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ.

BMW breidt het gamma van de nieuwe BMW 8 Serie verder uit met een vierdeurs sportauto in het luxe premium segment. De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé heeft een onderscheidend karakter, een bijzonder plezierige rijdynamiek, een zeer aansprekend design, is luxueus en biedt meer ruimte voor de achterpassagiers. De sportieve prestaties van de nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé combineren perfect met het verder verbeterde dagelijkse gebruiksgemak en het talent om comfortabel en snel grote afstanden te overbruggen.