GRATIS AUTOMAAT OP ELKE BMW

BMW STEPTRONIC EDITIONS.

Op elke BMW krijgt u nu standaard de innovatieve Steptronic automaat. Met de Steptronic automaat van BMW rijdt uw nieuwe BMW nog sportiever, dynamischer en comfortabeler. De automaat is nog tot eind van het jaar standaard op elke BMW. Schakel dus nu snel en maak direct een afspraak voor een overtuigende proefrit.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Naast een standaard automaat op iedere BMW profiteert u tijdelijk van nog meer voordeel met één van onze aantrekkelijke pakketten. Kies als zakelijke rijder bijvoorbeeld voor de Corporate Lease Edition op geselecteerde modellen. Of kies voor nog meer luxe met een Executive of High Executive meeruitvoering.
Voor wie nog meer sportiviteit wenst is ook Model M Sport voor de BMW 1, 2, 3 en 4 Serie nu tijdelijk in prijs verlaagd en toe te voegen aan een Executive of High Executive uitvoering. Op deze manier wordt niet alleen uw BMW rijker maar profiteert u ook van nog meer voordeel. Is Model M Sport nog niet sportief genoeg, dan is er speciaal voor de BMW 1, 2 en 3 Serie ook nog een M Performance Pack beschikbaar.
Kies uw model, ontdek de mogelijkheden en profiteer tijdelijk van veel voordeel.